Sergiu Bîlcea:„Parlamentarii PSD au dat liber la furat prin dezincriminarea abuzului în serviciu!”

Data publicare: Joi, 05 Iulie, 2018 Total: 1662 accesari

Sergiu Bîlcea:„Parlamentarii PSD au dat liber la furat prin dezincriminarea abuzului în serviciu!”

PSD continuă eforturile disperate de a controla justiţia şi de a modifica legislaţia penală, în aşa fel încât Liviu Dragnea să scape de condamnare.

PSD urmăreşte să patroneze un sistem politizat şi corupt, în care partidul stat vrea să pună mâna pe toate resursele. Simplu spus, PSD vrea un sistem în care politicienii pot să fure, să căpuşeze banul public fără să rişte închisoarea. Preşedintele Klaus Iohannis are dreptate: în Parlament avem o dictatură a majorităţii controlată de PSD, care a declanşat un atac la adresa instituţiilor publice, pe care încearcă să le subordoneze. Această dictatură a majorităţii nu ţine cont de reacţia vehementă a opiniei publice, care nu este de acord cu protejarea corupţilor şi cu jaful din banii publici, nici de opoziţia parlamentară, nici de opiniile critice ale instituţiilor europene şi ale partenerilor strategici ai României.

În acest moment, este nevoie de o reacţie fermă a tuturor celor care nu vor să ne întoarcem la partidul-stat şi la perioada în care politicienii puteau să fure nestingheriţi. PSD, inclusiv parlamentarii PSD de Arad Fifor, Căprar, Todor şi Tripa, promovează un discurs naţionalist găunos, cu aluzii şi atacuri la adresa UE, SUA, la adresa Occidentului în general, la adresa tuturor celor care observă cum vor să fure viitorul occidental al României. Este o revenire la gândirea lui Nicolae Ceauşescu din 1989, care acuza agenturile străine pentru nemulţumirea şi revolta cetăţenilor care vroiau libertate şi democraţie. Românii trebuie să ştie că prin dezincriminarea abuzului în serviciu, politicienii în funcţii publice pot organiza reţele care îşi bagă mâna în banii publici, fără să fie traşi la răspundere. Este regretabil că PSD foloseşte puterea pentru a apăra corupţia, în timp ce guvernarea este un dezastru – preţurile cresc galopant, la fel ca şi ratele bancare, deficitul bugetar creşte, investiţiile publice care ar trebui să ajute economia lipsesc” a declarat Sergiu Bîlcea, preşedintele Organizaţiei Municipale PNL Arad.