Caravana SMURD vine la Arad, pe data de 7 și 8 iulie

Data publicare: Joi, 05 Iulie, 2018 Total: 1513 accesari

Caravana SMURD vine la Arad, pe data de 7 și 8 iulie

În zilele de 7 și 8 iulie, la Arad sosește Caravana SMURD, care va fi amplasată în Piaţa Avram Iancu, între orele 09:00 – 18:00. Este un prilej ideal pentru familiile cu copii, și nu numai, de a învăța multe lucruri extrem de importante și în același timp, interesante.

Caravana ce poartă denumirea “Fii pregătit!”  este de instruire a populaţiei, pentru a face faţă situaţiilor de urgenţă. Ea va ajunge la Arad şi  la Lipova în zilele de 7, respectiv 8 iulie. În oraşul Lipova, caravana va fi amplasată în Piaţa Libertăţii (vis a vis de Bazarul Turcesc).

Centrul mobil este construit pe structura unui tir, are o sală de şcolarizare cu o capacitate de 40 de persoane şi este dotat cu toate echipamentele medicale de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanţilor. Caravana “Fii pregătit!” este un proiect al Fundaţiei pentru SMURD, derulat cu susţinerea Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă şi finanţat cu sprijinul Fundaţiei Vodafone România” au transmis reprezentanții ISU Arad.


Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Vasile Goldiş” Arad invită populaţia să viziteze caravana si să înveţe reguli minime de protecţie şi de prim ajutor în situaţii de urgenţă, care pot fi de mare folos tuturor !