Un biciclist și-a pierdut viața pe un drum din județul Arad

Data publicare: Marti, 03 Iulie, 2018 Total: 1254 accesari

Un biciclist și-a pierdut viața pe un drum din județul Arad Luni seara, în jurul orei 21:00 un biciclist a fost accidentat mortal de un Tir. Accidentul rutier a avut loc la ieșire din localitatea Nicolae Bălcescu, din județul Arad.

Se pare că, biciclistul, un bărbat în vârstă de 71 de ani, în timp ce se deplasa pe bicicletă pe DN7 a fost acroșat de un Tir, care se deplasa în același sens de mers. La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje ale Biroului Rutier Arad, precum și un echipaj medical. Din nefericire, bărbatul a suferit răni imcompatibile cu viața.

”Din primele cercetări de la fața locului, colegii mei au stabilit că un bărbat de 40 de ani a condus o autoutilitara pe DN 7, din direcția Deva, iar în afara localității Nicolae Bălcescu, într-o curba la stânga (km 468+474), a efectuat manevra de depășire a unui biciclist care se deplasa în același sens de mers, moment în care, biciclistul de 71 de ani s-a dezechilibrat, lovindu-se de bara din spate dreapta a semiremorcii.
În urma leziunilor suferite, bătrânul a decedat. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat agent șef adjunct Claudia Iuga, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Arad. 


foto: arhivă