România este sub ape . Patru morți și sute de case sunt distruse în urma inundațiilor

Data publicare: Luni, 02 Iulie, 2018 Total: 922 accesari

România este sub ape . Patru morți și sute de case sunt distruse în urma inundațiilor O imagine sumbră, așa cum nici în cele mai negre vise nu ți-ai dori să vezi, aceasta este imaginea în care se află România în urma inundațiilor din ultimele zile. Patru oameni și-au pierdut viața și sute de case au fost distruse. 

Sute de familii au rămas pe drumuri, zeci de copii au rămas fără un acoperiș deasupra capului, mame care își plâng nenorocirea cu lacrimi ce ard pe obrazul lor. Aceasta este realitatea cruntă, pe care o trăiesc sute de români în aceste clipe, în urma inundațiilor care au făcut prăpăd în  România. 

Zeci de mașini au fost luate de viitură, sute de case au fost inundate, zeci de români care își plâng nenorocirea și nu vor să își părăsească locuințele, acestea sunt imaginile apocaliptice în întreaga țară. 



Mai exact, 35 de județe au fost grav afectate în urma furtunilor extreme care s-au a bătut asupra României. Bilanțul acestor nenorociri este sumbru : patru morți și sute de case distruse în urma inundațiilor. 

Circulația rutieră este închisă din cauza inundațiilor, pe patru drumuri naționale din județele Neamț, Suceava și Harghita. Meteorologii au vești bune, și ne anunță că vremea se îndreaptă.