Duminică se turează motoarele la LAS VEGAS - Arad

Data publicare: Sambata, 30 Iunie, 2018 Total: 5409 accesari

Duminică se turează motoarele la LAS VEGAS - Arad

Motorsport Race Management organizează Duminică 1 Iulie 2018 pe Circuitul VIP Power Arad etapa a 2- a care va cuprinde curse care se puncteaza in : 

- Campionatului Național Individual Open al României la SuperMoto

- Campionatului Național Individual al României de Viteză pe Circuit Juniori 

- Campionatului Național Open de Scutere



Competitia se desfasoara sub patronajul Federației Române de Motociclism.

      
Spectatorii vor putea urmari curse in care vor vedea „Luptă roată la roată, adrenalină, spectacol pe două roți, Motorsport de cea mai bună calitate” ne asigura  Bogdan Minciuna- CEO la MRC si presedinte Comisia de Apel la Federatia de motociclism Romania.

      
Sunt așteptați sportivi ai claselor: SM-65 ,SM-85, S.Open , Amatori, Juniori II, Juniori III, Scutere.

 
Competiția va începe la ora 11:00 cu Antrenamente urmând ca de la ora 14:00 sa aibă loc startul curselor.

  
INTRAREA PUBLICULUI ESTE GRATUITĂ! Sunt asteptati spectatori de toate varstele mai ales parintii cu copii deoarece vor concura si sportivi aflati la varsta copilariei,viitorii campioni. Festivitatea de premiere va avea loc la ora 17:00
    


Evenimentul se desfășoară în cele mai bune condiții multumită partenerilor VIK Power Arad, Las Vegas Arad, Rock fm,Școala de pilotaj Robert Mureșan, Poliția Locală Arad, www.ghidularadean.ro, DAB security.
  


Un eveniment premium marca Motorsport Race Management,ne asigura Bogdan Adrian Minciuna-CEO la MRM.Vor concura printre multi altii Neaga Vlad (nr.194) multiplu campion național la Super-moto,aradeanul Filimon Andrei –(nr.77 si 1) vicecampion 2017 la Amatori care a trecut 2018 la S.open.

 
CEO Bogdan Minciuna are  o surpriza pentru spectatorii aradeni „O sa avem un concurent- copil de 4 ani etapa asta”.

 

Circuitul VIK Power Arad se afla la iesirea din Micalaca spre Deva,in sensul giratoriu de la Sellgros spre stanga-perpendicular cu drumul national , coordonate GPS: 46.174659, 21.357596 .

   
Circuitul de la VIK Power Arad (la LAS VEGAS Arad cum este cunoscut de catre aradeni ) are lungimea de 900 metri,latimea de 12 metri,are 5 viraje Dreapta si 7 viraje Stanga . 


A consemnat Viorel Muscă