Ei sunt SALVATORII noștri ! FELICITĂRI pompierilor arădeni pentru tot ceea ce fac

Data publicare: Vineri, 29 Iunie, 2018 Total: 13570 accesari

Ei sunt SALVATORII noștri ! FELICITĂRI pompierilor arădeni pentru tot ceea ce fac

Viața de pompier, așa cum puțini o văd, și puțini o cunosc, dar mulți o judecă greșit. În ultimele zile, în județul Arad au avut loc foarte multe evenimente, la care pompierii arădeni au intervenit prompt, ca de fiecare dată, însă, puțini cunosc anumite aspecte : pompierii au și ei o familie, copii, pe care, de fiecare dată când sunt chemați la datorie, le pun pe planul doi.

Astăzi vom povesti pe scurt, despre munca lor care este demnă de tot respectul, o muncă, care zilnic le pune viața în pericol, sau, zilnic salvează vieți.

Alexandru Nițu, paramedic pe SMURD în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, George Pleșca purt. de cuv. și Detari Attila asistent pe elicopterul SMURD sunt doar trei dintre acești salvatori arădeni, care zilnic salvează vieți, zilnic dau dovadă de multă implicare, seriozitate si promptitudine. Trei oameni minunați, care alături de colegii lor pun pe primul plan viețile oamenilor, care sunt în pericol și răspund la orice oră din zi și din noapte.


Detari Attila- Asistent Elicopter SMURD -Arad




Alexandru Nițu- Paramedic SMURD -Arad




Maior Pleșca George- ISU Arad


Oamenii aceștia, și ei cu familii acasă, rate și facturi din ce în ce mai mari de plătit, au în mâinile lor viețile noastre. Diferența dintre viață și moarte în cazul unui eveniment special - incendiu, accident, cutremur, zăpezi sau inundații masive - stă în puterea și capacitatea lor de a interveni rapid, profesionist și ferm.

Mulțumim dragi pompieri, pentru ceea ce sunteți, pentru ceea ce faceți pentru noi, pentru familiile noastre, mulțumim că EXISTAȚI !

Când sunt inundații sau zăpezi, primii chemați sunt pompierii, dar, marea tristețe este că, atunci când vine vorba despre bani și dotări, sunt ultimii. Guvernul ”uită” de acești oameni cu mâini de aur. 

Sperăm, ca într-o zi, și munca lor să fie apreciată la valoare lor adevărată, căci, fără ei, mulți dintre noi nu am mai exista !