CINE îi recunoaște este rugat să sune la 112. Au păcălit o vânzătoare din Arad cu suma de 500 LEI

Data publicare: Joi, 28 Iunie, 2018 Total: 19265 accesari

CINE îi recunoaște este rugat să sune la 112. Au păcălit o vânzătoare din Arad cu suma de 500 LEI

ARAD: Joi 28 iunie în jurul orei 14:15 doi bărbați au păcălit o vânzătoare din Arad, cu suma de 500 de lei. CINE îi recunoaște este rugat să anunțe poliția.


Totul s-a întâmplat în după-amiaza zilei de 28 iunie a.c. , într-o alimentară Non Stop, în zona Podgoria din municipiul Arad.


Se pare că cei doi bărbați surprinși pe camerele video, au intrat în alimentară, au cerut țigări, au dat o bancnotă de 500 de lei, au primit țigările și restul de la cei 500 de lei, însă, au ținut de vorbă vânzătoarea și și-au luat bancnota înapoi și s-au făcut nevăzuți. 


Se pare că tot mai des se întâmplă în unele alimentări din Arad să-și facă apariția astfel de indivizi, care "uită" să plătească, ba mai mult, pleacă din alimentări, cu mai mulți bani în buzunare. Aceștia profită de neatenția vânzătorilor, pretinzând că au plătit, însă ei folosesc metode neortodoxe, și banii rămân tot la ei. 

 








Cine îi recunoaște pe cei doi indivizi din imagine este rugat să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată secție de poliție.