Părintele Arsenie Boca a fost prezent la înmormântarea mamei sale, în județul Arad, în timp ce era în arest. Cum a fost posibil?

Data publicare: Miercuri, 27 Iunie, 2018 Total: 7758 accesari

Părintele Arsenie Boca a fost prezent la înmormântarea mamei sale, în județul Arad, în timp ce era în arest. Cum a fost posibil? Numit și Sfântul Ardealului, părintele Arsenie Boca, a trăit între anii 1910-1989, și a fost înmormântat la Mănăstirea Prislop, unde mormântul i-a devenit unul dintre cele mai cunoscute locuri de pelerinaj din România. Se spune că Părintele Arsenie Boca, de-a lungul vieții sale a făcut mai multe minuni, în rândul credincioșilor, el fiind numit și "Omul lui Dumnezeu". 

De asemenea, o mare minune, un miracol, o "teleportare" sau "plecare cu duhul" se spune că a avut loc, atunci când cea mai dragă ființă din viața lui, mama Părintelui Arsenie Boca a trecut la Domnul. 


Părintele Arsenie Boca este arestat și dus la Canal în noaptea de 15 spre 16 ianuarie 1951, la ora 5 dimineața. Pe 6 decembrie, în același an, Creștina (Cristina), mama sa, trece la Domnul, în comuna Hălmagiu, din județul Arad.

Martorii declară, în Arhivele Securității, că l-au văzut pe Părintele Arsenie Boca, lângă sicriul celei ce-i dăduse viață, dar alți martori au declarat în același timp, că Arsenie Boca n-a părăsit baraca de la Canal.

Adevarul este că între cele două puncte este o distanță de 572 de kilometri , iar ceea ce s-a întâmplat în acea zi a fost MIRACOL,  TELEPORTARE sau PLECARE CU DUHUL. 

Se spune că Părintele Arsenie Boca a cerut voie să se relaxeze puțin. A primit consimțământul. După două ore și jumătate, paznicul s-a dus să facă numărătoarea. Părintele nu se afla acolo! Nu era nicăieri! Parcă intrase în pământ! In acest timp, Părintele Arsenie Boca dispare pentru câteva ore și a fost văzut de țărani în Arad, la 600 de kilometri de locul în care se odihnea.

Una dintre MINUNI o puteți vedea chiar în acest FILMULEȚ :
O rază de Lumină apare pe mormântul Părintelui Arsenie Boca
!
 

Toți se întrebau dacă e posibil cu duhul să fi participat, deoarece existau mărturii ale unor oameni care-l văzuseră la înmormântare. Însă el figura la Canal…Cum a fost posibil? Miracol...Minune..Teleportare...sau...Plecare cu duhul ? 


Sursa: a1.ro