Cei doi minori de 10, respectiv 12 ani rătăciți în pădure au fost găsiți !

Data publicare: Marti, 26 Iunie, 2018 Total: 2708 accesari

Cei doi minori de 10, respectiv 12 ani rătăciți în pădure au fost găsiți ! Părinții a doi copii de 10, respectiv 12 ani sunt disperați ! Copiii lor s-au rătăcit în pădure. Mai mulți pompieri și polițiști îi caută la această oră.

UPDATE 18:28 : Din fericire, cei doi minori de 10 respectiv 12 ani au fost găsiți de către echipele de căutare de la SVSU UAsusău, respectiv pompierii din Birchiș. Copiii sunt teferi, însă s-au ales cu o lecție de viață, pe care nu o vor uita curând. 

Știre inițială: În căutarea lor au plecat în aceste momente, echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad. Cei doi copii s-au rătăcit în pădurea dintre Zăbalț și Bruznic, din apropierea satului Ususău, județul Arad.

Pompierii sunt ajutați în căutarea celor doi minori, și de către vânătorii din zonă, care cunosc traseul din pădure. Din informațiile primite, apelul la 112, care anunța că cei doi copii s-au rătăcit a fost făcut chiar de către unul dintre minori,care disperat a cerut ajutorul autorităților.


Foto: arhivă