Prima manşă a barajilui de promovare în Liga 3-a: Crișul Chișineu Criș – Petrolul Bustuchin 4-0

Data publicare: Luni, 25 Iunie, 2018 Total: 2836 accesari

Prima manşă a barajilui de promovare în Liga 3-a: Crișul Chișineu Criș – Petrolul Bustuchin 4-0

Atmosferă de mare meci la Chișineu Criș, unde aproximatov 700-800 de spectatori, între care și o galerie a echipei din Bustuchin (Gorj, de 50 de persoane) au urmarit primul meci din barajul de promovare in Liga 3-a,unii cu bucurie altii cu tristete.

   
După 34 de ani, Crișul Chișineu Criș are șanse mari de a se întoarce pe scena eșalonului trei după ce a trecut cu 4-0, în primul tur al barajului de promovare în Liga 3-a de gorjenii de la Petrolul Bustuchin.

  
Tripla lui Nicu Modan și golul lui Al. Pavel îi face pe „alb-albaștri” mari favoriți pentru victoria finală, ce ar trebui sărbătorită sâmbăta  în Gorj-Oltenia.


Formații oficiale:


„Crișul” Ch. Criș ( echipament alb-albastru ): 
 Mucha – Ciornei( Teședan ), Al. Pavel, Fl. Lazăr, Tomuț – Ember, C. Maghici, Fl. Gâlcă – Piț, Modan (Covaci ), Cigan(Clej). 

Rezerve :
 Pătroi – Teședan, Al. Mihai, Covaci, Fl. Drăgan, Clej,
Antrenor: Adrian Abrudean.

„Petrolul” Bustuchin (echipament galben-negru ): Constantinescu – Vulpe, Cebuc, Pîrvu- Vasile (M. Popescu ) , Stegaru (Stegaru ), Baros ( Stoica ) , Gavrilescu, Almăjanu – Dumbra, Gîlcescu. 
Rezerve : I. Popescu – Niculescu, Stoica, Marina, Crețu, M. Popescu, Almajanu (Vaduva)
Antrenor: Mihai Dinu


Arbitri:
 Szabolcs Kovacs – Zsolt Kopriva (ambii din Satu Mare) – Flavius Seiche (Sânmihaiu Almașului – județul Sălaj).


Observatori FRF:
 Zaharia Ciev (Timișoara) , Adrian Copăcean (Turnu Severin).



Iata cum a evoluat scorul.

Min.11 – Nicu Modan a preluat mingea undeva la 30 de metri si a sutat cu precizie ,in dreapta portarului gorjan, scor 1-0.

Min.18 – din cornerul executat deAdrian Pit (fost jucator de talie europeana ) mingea ajunge la acelasi Nicu Modan care inscrie din careul mic,scor 2-0.

Min.53 – fundasul gorjan Cebuc gafeaza iar Nicu Modan ii fura mingea si inscrie,calm,sutand in stanga portarului,scor 3-0.

Min.62 – Adrian Pit a centrat in careu,Nicu Modan  a preluat balonul si la aseazat pentru sutul capitanului de pe Crisul Alb -Al.Pavel-  scorul devine 4-0.

„Crisul „Chisineu Cris a luat o obtiune serioasa pentru promovarea in Liga 3-a, meciul retur se va juca sambata  la echipa gorjana” Petrolul ” din Bustuchin.

 

A consemnat Viorel Musca