Eveniment ,INEDIT la Gradinita „Prieteniei”din Vlaicu! Liceenii de azi s-au reintalnit cu educatoarele lor din 2008

Data publicare: Joi, 14 Iunie, 2018 Total: 3817 accesari

Eveniment ,INEDIT la Gradinita „Prieteniei”din Vlaicu! Liceenii de azi s-au reintalnit cu educatoarele lor din 2008

Luni, 11 iunie, de la ora 16, la Gradiniţa” Prieteniei” din zona Vlaicu- Arad, a avut loc o întâlnire mai puţin obişnuită. Foştii „grădinari” ai grupei conduse de educatoarele Bacoş Elena şi  Muscă Marioara (pensionara acum), care au finalizat ciclul de învăţământ preşcolar în 2008, au ţinut să se revadă după 10 ani, în aceeaşi sala de grupă şi împreună cu aceleaşi educatoare care i-au îndrumat şi le-au format deprinderi în tot ceea ce înseamnă lansarea în drumul lung şi dificil al învaţării.

Întâlnirea a fost deosebit de emoţionantă, foştii copii au luat loc pe scaunelele care acum 10 ani le erau comode, apoi s-au prezentat la „strigarea” catalogului şi şi-au expus realizările din ultimii ani dar şi dorinţele de realizare profesională în viitor. Vor fi cu siguranţă, ceea ce-şi doresc şi pentru ce se pregătesc .

   
Doamnele educatoare le-au oferit ca surpriza un papirus cu fotografia grupei din urmă cu 10 ani. Bineîţeles că a fost un moment emoţionant când foştii elevi-grădinari s-au reunit pentru tradiţionala fotografie de grup...aceeaşi dar dupa 10 ani. Copiii, care acum sunt elevi în clasa a 10-a la cele mai prestigioase şcoli din municipiu, au ţinut să mulţumească în acest mod educatoarelor care le-au format primele deprinderi de viaţă şcolarească. Drum bun în viaţă le urează fostele lor educatoare !

    
La eveniment a participat şi doamna director al gradiniţei, profesor Sarga Ramona.

   
A consemnat Viorel Musca