SLĂBEȘTE acum RAPID și SIGUR, la Salonul Beautyline din Arad ! (P)

Data publicare: Miercuri, 13 Iunie, 2018 Total: 1658 accesari

SLĂBEȘTE acum RAPID și SIGUR, la Salonul Beautyline din Arad ! (P) Uită ACUM de dietele restrictive și de bătaia de cap în ceea ce privește alegerea meniurilor costisitoare din cadrul curelor de slăbire!

VINO la  Salonul Beautyline Professional din centrul Aradului (lângă Teatru) și SLĂBEȘTI SIGUR și fără efort ! 

FĂ ACUM ȘI TU PROGRAMARE pentru un Pachet de SLĂBIRE RAPIDĂ 
                               - 6 ședințe electrostimulare
                               - 6 ședințe presoterapie
                               - 6 sedințe împachetări - preț NUMAI 900 lei ( preț vechi 1530 lei !!!

Programări - la numărul de Tel : 0745 220 098


La Salonul Beautyline găsești speciliștii potriviți și aparatura necesară, de ultimă generație, care te va  ajuta sa scapi RAPID de KILOGRAMELE ÎN PLUS., mai ales acum, când CONCEDIUL "bate la ușă".

Slăbești în kilograme prin : 
Presoterapie: 

Tratamentul cu presoterapie constă în efectuarea unui preso-masaj cu aer comprimat, realizându-se astfel o activitate intensă a întregului sistem limfatic și a tuturor punctelor ganglionare. Prin acest tratament se accelerează eliminarea toxinelor din corp prin intermediul căilor limfatice și urinare. 

Detoxifierea organismului este primul pas către un proces de slăbire eficient și sănătos. 90% dintre persoanele supraponderale au un sistem limfatic ,,leneș” – asta spun ultimile studii care subliniază importanța detoxifierii organismului ca un prim pas pentru scăderea greutății. 

Presoterapia este un tratament detoxifiant, non-invaziv, nedureros, chiar este foarte plăcut și relaxant. Presoterapia reprezintă una dintre cele mai inovative și revoluționare proceduri care promovează și stimulează funcțiile naturale ale corpului uman, fiind considerată o tehnică cu origini fizioterapeutice. 

Presoterapie – beneficii:

Prin electrostimulare te tonifici. Se remodelează corpul, crește masa musculară. Scazi în centimetri. Se poate să slăbești și în kilograme, însă prea puțin dacă nu asociezi și cu alte proceduri. De asemenea, trebuie să ști că nu este dureros dacă se merge treptat cu intensitatea aparatul, electrozii fiind bine montați pe corp (adică pe capetele de mușchi) și dacă sunt unși cu un gel special. La sfârșitul ședinței de electrostimulare este recomandat să SE APLICE o cremă termică ce va ajuta la îndepărtarea celulitei.