Miercuri dimineața a avut loc un grav accident rutier. Printre răniți se afla și o femeie gravidă

Data publicare: Miercuri, 13 Iunie, 2018 Total: 1633 accesari

Miercuri dimineața a avut loc un grav accident rutier. Printre răniți se afla și o femeie gravidă

Miercuri 13 iunie pare a fi o zi cu ghinion, pentru cinci persoane care au fost grav rănite în urma unui accident rutier, petrecut în această dimineață, în jurul orei 6:50, pe un drum din vestul țării. Printre răniți se afla și o femeie gravidă.

Cinci persoane au fost rănite miercuri dimineață într-un accident rutier grav produs pe DN66, în dreptul localității Galați (comuna Pui, județul Hunedoara). Printre răniți se află și o femeie de 38 de ani, însărcinată.

Accidentul s-a produs în jurul orei 6.50, iar echipajele de salvatori s-au deplasat imediat la fața locului. Au fost mobilizate două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță și echipajul SMURD Baru Mare.


În accident au fost rănite 5 persoane cu vârste cuprinse între 35 și 60 de ani. Aceasta prezenta un traumatism cranio cerebral acut și multiple traumatisme la membrele inferioare și superioare. Celelalte victime prezentau traumatisme toracice, faciale și ale membrelor. Toate cele 5 victime au fost transportate la UPU Petroșani, scrie banatulazi.ro .


sursa foto: arhivă