Trei seturi de mobilă pentru dormitor din lemn masiv potrivite pentru camera matrimonială sau cea de oaspeţi

Data publicare: Luni, 11 Iunie, 2018 Total: 6242 accesari

Trei seturi de mobilă pentru dormitor din lemn masiv potrivite pentru camera matrimonială sau cea de oaspeţi

„Dormitorul este cea mai indragita camera! Fiecare dintre noi avem zile cand abia asteptam sa ajungem acasa, sa ne aruncam in pat si sa simtim pernele moi si asternuturile fine. Am putea spune ca dormitorul are propria lui memorie. Ne cunoaste obiceiurile, ne memoreaza mirosul si ne intelege trairile de fiecare data.” Astfel descriu specialistii de la Alberta Casa cea mai importanta camera a locuintei tale.

 

Prin urmare, din pasiunea acestora pentru mobila de dormitor din lemn masiv si pentru habitat in general, au luat nastere cele mai rafinate piese de mobilier pentru a-ti crea camera visurilor tale. In functie de preferinte si nevoi, poti alege mobila pentru dormitor din lemn masiv in diverse nuante, astfel incat sa fie in armonie cu restul incaperii din punct de vedere cromatic sau stilistic.

 

De asemenea, in functie de spatiul disponibil, mobila pentru dormitor din lemn masiv poate fi acompaniata, pe langa pat si dressing/sifonier, de comode sau noptiere. Asadar, iti prezentam 3 seturi de mobila pentru dormitor din lemn masiv de la Alberta Casa potrivite pentru camera matrimoniala sau chiar cea de oaspeti:

 

1. Set mobila de dormitor din lemn masiv „Rustic”

Set format din pat matrimonial din lemn masiv de culoare maro, comoda, noptiere si sifonier. Piesele de mobilier pot fi personalizate prin antichizare si/sau pictura. Componentele dormitorului pot fi comandate si separat, tinandu-se cont de dimensiunile si culorile dorite de catre client.

 

2. Set mobila de domitor din lemn masiv „Clasico”

Acest mobilier poate fi o solutie atat pentru camera copilului, cat si pentru o camera de oaspeti sau un dormitor single. Setul este realizat din lemn masiv, antichizat si pictat manual, fiind format din: pat, sifonier, comoda, noptiera. Toate piesele pot fi personalizate la comanda, in functie de dorintele tale (culoare, dimensiune, pictura).



 

3. Set de mobila pentru dormitor din lemn masiv „Unico”

Dormitor realizat din lemn masiv, antichizat si pictat manual. Setul „Unico” poate fi varianta ideala atat pentru camera unui adolescent, cat si pentru o camera de oaspeti sau un dormitor single. Componente: pat, sifonier, noptiera, comoda.



 

Fie ca alegi un pat matrimonial sau unul single, un dormitor complet sau piese separate, mobila pentru dormitor din lemn masiv de la Alberta Casa e de cea mai inalta calitate si poate fi realizata la comanda, in functie de spatiul de care dispui si stilul preferat. Toate piesele sunt fabricate din cele mai bune esente lemnoase (fag, tei, stejar, frasin) si tratate cu lacuri poliuretanice pentru finisare, astfel incat acestea sa fie rezistente la pete, zgarieturi, umiditate si temperaturi ridicate. Poti lasa cana cu ceai fierbinte direct pe suprafata comodei!

 

Lucrate partial sau complet manual, in Romania, Italia, Germania sau Franta, seturile de mobila pentru dormitor din lemn masiv prezentate mai sus au o garantie a calitatii de 100%, raspunzand cu succes pana si celor mai exigente cerinte de durabilitate, rezistenta, ergonomie si design. Pentru mai multe detalii si consultanta specialistilor, viziteaza site-ul AlbertaCasa.ro!