Un altfel de 1 Iunie cu viitorii fotbalişti ai Aradului…

Data publicare: Luni, 04 Iunie, 2018 Total: 2539 accesari

Un altfel de 1 Iunie cu viitorii fotbalişti ai Aradului…

În organizarea Administratorului Balta “Iazul Sportivilor“ din Colonia Aradul Nou, prof. Damian - fost sportiv, a avut loc Concursul de pescuit dotat cu Cupa “1 Iunie –la pescuit” la care au concurat grupele de fotbalişti ai clubului arădean ATLETICO (2009-2010,antrenor “Rico” Marcel Campean)  şi grupa CSS GLORIA  (2007-antrenor Flavius Stoica).

   
Copiii s-au amuzat copios încercând, şi chiar reuşind, să pescuiască peştele cel mare dar, în cârlig a intrat şi o raţă, iar mai apoi, chiar la finalul concursului, un superb Amur de 3,8 kg. Câştigatorul concursului a fost Patric Koncz, invidiat de colegii fotbalişti (aşa sunt pescarii), dar felicitat şi recompensat cu Marea Cupa “1 Iunie la pescuit “.

  
Administratorul “Iazul Sportivilor”, gazda concurenţilor, ne-a mărturisit că va pune balta, gratuit, la dispoziţia copiilor sportivi legitimaţi la cluburile sportive arădene. Doritorii, prin antrenori, pot lua legătura cu prof. Damian de la Balta “Iazul Sportivilor” pentru programare (o zi din săptămână cu excepţia zilelor de sâmbătă şi duminică).

 

Viorel Muscă