Unul dintre băieții implicați în accidentul de la Ghioroc a fost reținut 24 de ore

Data publicare: Miercuri, 30 Mai, 2018 Total: 1500 accesari

Unul dintre băieții implicați în accidentul de la Ghioroc a fost reținut 24 de ore Tânărul de 18 ani, din Orțișoara care se afla în autoturismul ce a plonjat în Ghioroc se află în arestul poliției. S-a stabilit că el se afla la volanul autoturismului în momentul tragediei.


Tânărul a fost dus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, miercuri, 30 mai. El a fost reținut pentru 24 de ore sub acuzația de ucidere din culpă, urmând ca tânărul să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

„În baza probatoriului administrat s-a stabilit că în noaptea de 20 mai, tânărul de 18 ani, din Orțișoara, s-ar fi aflat la volanul autoturismului pe care l-ar fi condus și al cărui control l-ar fi pierdut, răsturnându-se în lacul Ghioroc” a precizat insp.princip. Lorena Radu IPJ Arad.


Vă amintim că două tinere de 24 și 26 de ani, din județul Timiș au decedat în data de 20 mai, după ce mașina în care se aflau, împreună cu alți doi tineri s-a scufundat în lacul Ghioroc. Băieții au reușit să iasă din mașină, însă din nefericire, cele două fete au rămas captive în autoturism.