Rezultatele Raliului Aradului validate: Vali Porcișteanu câștigător

Data publicare: Miercuri, 30 Mai, 2018 Total: 961 accesari

Rezultatele Raliului Aradului validate: Vali Porcișteanu câștigător

A zecea ediție a Raliului Aradului KIA s-a încheiat cu rezultate deosebite. Vali Porcișteanu și Dan Dobre sunt câștigătorii ediției din 2018, urmați îndeaproape de echipajul Dan Gîrtofan – Tudor Mârza. Podiumul a fost completat de echipajul Bogdan Marișca – Sebastian Itu, ce au reușit să termine cursa, în ciuda problemelor tehnice. Raliul Aradului KIA s-a desfășurat în perioada 24-26 Mai în județul Arad.


Cea de-a treia etapă a Campionatului Național de Raliuri Dunlop s-a desfășurat pe macadam în condiții dificile pentru unele echipaje. Peste 65,000 oameni au privit difuzarea în direct a probelor special pe pagina de Facebook a evenimentului. Vremea capricioasă nu i-a putut împiedica pe spectatori să își susțină echipajele preferate pe probele din jurul municipiului Arad. Raliul Aradului KIA nu ar fi fost posibil fără sprijiinul autorităților locale, a Federației Române de Automobilism Sportiv și a sponsorilor, printre care KIA, Omniasig, Bergenbier Fără Alcool și Romgaz.


Promotorul Mihai Leu și Clubul Sportiv AMC Racing continuă să organizeze diferite evenimente motorsport, următorul eveniment urmând să aibă loc în 23 Iunie la Târgu Mureș, unde se va desfășura prima etapă a Campionatului Național de Super Rally.