Cinci morţi si un copil rănit rămas orfan, este bilanţul tragic al unui accident petrecut în judeţul Timiş

Data publicare: Marti, 29 Mai, 2018 Total: 3226 accesari

Cinci morţi si un copil rănit rămas orfan, este bilanţul tragic al unui accident petrecut în judeţul Timiş

Un accident îngrozitor a avut loc azi-noapte, în judeţul Timiş, cauza probabilă fiind viteza excesivă. O maşină s-a răsturnat, iar 5 oameni au murit.

 

Tragedia s-a petrecut între localităţile Uivar şi Pustniş, iar în accident a fost implicată o maşină cu numere de înmatriculare de Belgia şi în care erau şase persoane: 5 adulţi şi un copil de 8 ani.



 

Maşina cu numere de Belgia se aflau 6 suflete, 5 adulţi (4 bărbaţi şi o femeie) şi un copil de opt ani. Cu toţii fuseseră peste zi la Jimbolia şi se întorceau acasă la Toager. Pe drum li s-a făcut foame şi au oprit in Uivar la o pizzerie.



La un moment dat, pe drumul de întoarcere spre casă, şoferul a ratat o curbă aflată la ieşirea din Uivar, autoturismul scăpat de sub control a ieşit de pe carosabil, a rulat pe iarbă aproximativ zece metri, apoi a lovit o cale ferată dezafectată care traversează zona, pe care a îndoit-o. În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat, rostogolindu-se aproape 50 de metri, apoi s-a oprit în vegetaţia din apropierea căii ferate.

 

Şoferul unui autobuz a observant accidentul şi a sunat la numărul de urgenţe 112 pentru a intervene echipajele de descarcerare. Pompierii au tăiat plafonul autoturismului pentru a recupera victimele, scrie opiniatimisoarei.ro.





Sursa:opiniatimisoarei.ro