A fost UCISĂ cu cruzime ! O femeie de 30 de ani, din Vârfurile a fost înjunghiată de soțul ei, care,ulterior s-a sinucis

Data publicare: Vineri, 25 Mai, 2018 Total: 2265 accesari

A fost UCISĂ cu cruzime ! O femeie de 30 de ani, din Vârfurile a fost înjunghiată de soțul ei, care,ulterior s-a sinucis O crimă ce a fost comisă într-o familie din localitatea Vârfurile, din județul Arad, a șocat o țară întreagă. O femeie de 30 de ani a fost ucisă cu sânge rece, chiar de soțul ei. Bărbatul s-a sinucis, după ce a comis oribila crimă. 

Tragedia care s-a abătut peste localitatea Vârfurile a șocat întreaga comunitate. Un bărbat în vârstă de 39 de ani și-a omorât soția, vineri dimineața, după ce acesta își lăsase copilul la școală. 

Bărbatul și-a înjunghiat șoția, după care a plecat cu mașina personală spre Brad, drum ce avea să-i fie fără întoarcere, deoarece, bărbatul a plecat cu gândul să se sinucidă. El a intrat cu auturismul în coliziune frontală cu un Tir. În urma impactului nimicitor, bărbatul a murit pe loc.

Tragedia evenimentului avea să fie elucidată de căre polițiști, în momentul în care aceștia au vrut să o anunțe pe femeie că soțul ei a suferit un accident mortal. Atunci, femeia a fost de negăsit, iar când polițiști s-au deplasat la domiciliul acesteia, femeia a fost găsită moartă în casă. 

Tragedia face că bărbatul, care și-a ucis soția, după care s-a sinucis, nu s-a gândit la faptul că un copil rămâne fără ambii părinții.