Bigfoot Junior – filmul lunii mai la cinematograful din Grădiște

Data publicare: Miercuri, 23 Mai, 2018 Total: 1100 accesari

Bigfoot Junior – filmul lunii mai la cinematograful din Grădiște

În ultima sâmbătă din luna mai, cei mici și cei mari sunt invitați la o comedie plină de suspans la cinematograful din Grădiște.

Bigfoot Junior, o animație pentru întreaga familie, este filmul care va fi difuzat, sâmbătă, 26 mai 2018, de la orele 10.00 și 12.00.

Bigfoot Junior este un film agreabil pentru părinţi şi foarte potrivit pentru spectatorii mai mici.

Filmul se concentrează pe legăturile indestructibile de familie şi se foloseşte cu succes de umor, acţiune şi o temă modernă - cercetarea genetică, combinată cu aviditatea unei mari corporaţii de a da lovitura - pentru a adapta legenda lui Bigfoot.

Prețul unui bilet de intrare costă 8 lei pentru adulți și 2 lei pentru copii. Biletele se vor putea achiziționa de la cinematograf, cu o oră înainte de începerea proiecțiilor.

Pentru grupuri mai mari de 5 persoane se pot face rezervări la adresa de email: cinemagradiste@gmail.com și la telefon 0740-946 821 (între orele 10.00-12.00 și 18.00 – 20.00),

Aceasta este cea de-a patra proiecție de film din acest an de la cinematograful din Grădiște, fiecare dintre proiecții beneficiind de un număr mare de spectatori, ceea ce a determinat organizatorii să mărească numărul proiecțiilor.

Proiecțiile de film de la cinematograful din Grădiște fac parte dintr-un proiect pe termen lung, derulat de Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură Arad, care are ca scop revitalizarea cinematografelor din oraș.

 

Bigfoot Junior, Belgia, Franța 2017

Durată: 91 minute

Rating: Audiență generală

Dublat în limba română

 

Bigfoot Junior, aventurile unei familii „sălbatice”

 

Adam, un adolescent care nu prea îşi găseşte locul în lume, descoperă cu surprindere că este fiul legendarului Bigfoot şi porneşte în căutarea lui. Bucuria regăsirii lor este umbrită de intenţiile malefice ale corporaţiei HairCo. care vrea să atingă succesul și faima capturându-i.

Alături de tatăl său, de care este fascinat, Adam îşi descoperă, încet-încet, abilităţile deosebite - totul în scene palpitante şi pline de umor.

Înainte ca lucrurile să ia o întorsătură urâtă – căci neobositul lider al corporaţiei Hair Co. este pe urmele lor – băiatul îşi face nişte prieteni neobişnuiţi – o ceată de animale drăgălașe, pline de resurse  dar şi fioroase atunci când este nevoie.

Va reușit Bigfoot Junior să se salveze din această aventură? Vor afla doar cei care vor veni la film.