Un polițist din Șiria a devenit erou. El a salvat viața unei femei

Data publicare: Vineri, 11 Mai, 2018 Total: 2524 accesari

Un polițist din Șiria a devenit erou. El a salvat viața unei femei

Un polițist din cadrul Postului Comunal Șiria a fost anunțat pe data de 7 mai a.c. de o femeie, că are intenția să-și pună capăt zilelor. Polițistul n-a stat pe gânduri și a acționat imediat. 

În mai puțin de 5 minute, agentul șef adjunct CREȚI COSMIN a aflat de unde s-a făcut apelul și imediat a ajuns la imobilul de pe raza localității Galșa, imobil în care se afla apelanta. Când a ajuns la fața locului, deși simțea un puternic miros de gaz butan, polițistul a pătruns în imobil și a scos femeia de urgență. 

Polițistul a deschis imediat geamurile și a oprit gazul de la aragaz, după care a solicitat sprijinul unui echipaj medical în vederea acordării de îngirjiri medicale, femeii de 58 de ani. 

"Acesta nu este unicul act de bravură al colegului nostru. La data de 22 martie, fiica unui bărbat din Șiria l-a contactat pe polițist, aducându-i acestuia la cunoștință că tatăl ei intenționează să-și pună capăt zilelor, prin zpânzurare. Cu promptitudine, colegul nostru s-a deplasat în curtea din spatele imobilului în care locuia bărbatul. Ajuns la fața locului, deși s-a încercat determinarea acestuia să renunțe la hotărârea de a-și lua viața, voința bărbatului de 78 de ani era de necontenit. Având cablul înfășurat în jurul gâtului, bărbatul s-a aruncat de pe scara pe care era urcat, însă colegul nostru CREȚI COSMIN l-a prins și l-a luat în spate, tăind apoi cu un briceag lațul" a precizat Lorena Radu, purtător de cuvânt al IPJ Arad.


Cele două persoane salvate de polițist regretă gestul necugetat pe care l-au făcut, mulțumindu-i acestuia pentru ocazia de a renaște.