Cu lenjeria intimă la control – ce purtam în zilele călduroase de vară (P)

Data publicare: Miercuri, 09 Mai, 2018 Total: 3904 accesari

Cu lenjeria intimă la control – ce purtam în zilele călduroase de vară (P)

La fel ca in cazul hainelor si incaltamintei, lenjeria intima pe care o purtam depinde de sezonul in care ne aflam, dar si de cele mai noi trenduri in domeniu. Chiar daca initial ti se poate parea inutil, este foarte important sa acorzi importanta acestui aspect.

Materialul din care este confectionata lenjeria intima influenteaza in mod direct gradul tau de confort in zilele toride. Pe scurt, cele mai potrivite tipuri de lenjerie intima pentru zilele calduroase de vara sunt:

1. Sutienele realizate din dantela;

2. Sutienele cu barete sofisticate, pe care sa le poti lasa la vedere prin bluzele transparente de vara;

3. Chilotii tanga cu barete foarte fine si decupaje indraznete;

4. Chilotii realizati din materiale cat mai subtiri, care lasa pielea sa respire;

5. Lenjeria intima de tip chemise sau babydoll din materiale vaporoase, precum voal fin sau dantela.

In ceea ce priveste cele mai populare trenduri pentru aceasta vara, adauga in garderoba lenjerie intima alba. Totusi, daca esti o persoana clasica si preferi sa nu experimentezi foarte mult, ramai la varianta de lenjerie intima neagra sau rosie si nu vei da gres. Pana la urma, lenjeria pe care o porti trebuie sa iti ofere nu numai confort fizic, ci si psihic. Este important sa alegi un model care iti ofera incredere.

Iata doua propuneri pe care sa le ai in vedere!

 

 

Setul Intensa

Un set format din sutien si chiloti nu poate sa dea gres niciodata. Just4Girls ne propune modelul Intensa. Cele doua piese de lenjerie intima sunt foarte confortabile si pot fi purtate pe sub orice tip de haine fara sa iti fie teama ca o sa se vada inestetic. Baretele amplasate strategic iti vor oferi un plus de senzualitate, astfel incat vei fi pregatita in orice moment sa renunti la haine si inhibitii.

In plus, temperaturile ridicate nu vor fi o problema pentru tine. Cele doua piese de lenjerie realizate din dantela foarte fina se vor asigura ca te simti confortabil chiar si la 40 de grade.


 

Setul Afesie

Lenjerie intima din voal fin? Da, te rog! Este exact ce ai nevoie intr-o zi calduroasa de vara. Invaluie-ti corpul intr-o lenjerie foarte fina, care sa-ti mangaie pielea si simturile si sa combata zilele caniculare. Desigur, o astfel de lenjerie intima va ridica temperatura in dormitor, dar putina adrenalina in intimitate este intotdeauna binevenita. Croiul foarte indraznet si baretele amplasate strategic iti vor contura o silueta armonioasa, iar formele tale vor arata de doua ori mai apetisante. Iar materialul este atat de vaporos incat nici nu vei simti ca porti lenjerie intima.

Gaseste lenjeria intima preferata pe site-ul oficial Just4Girls. Indiferent ca preferi modelele nonconformiste sau mergi pe o zona mai clasica, sigur te vei indragosti de cateva modele. Materialele sunt de cea mai buna calitate, asa ca nu trebuie decat sa te rasfeti cu modele in care sa te simti sexy si seducatoare chiar si intr-o zi torida de vara.