IMAGINI surprinse la Lipova, când doi bărbați sar la bătaie cu tatăl unei fetițe, care le-a atras atenția că nu conduc prudent

Data publicare: Marti, 08 Mai, 2018 Total: 3132 accesari

IMAGINI surprinse la Lipova, când doi bărbați sar la bătaie cu tatăl unei fetițe, care le-a atras atenția că nu conduc prudent Pe data de 1 mai a.c. în municipiul Lipova din județul Arad a avut loc o altercație, între mai mulți indivizi, iar toata scena a fost surprinsa de camerele de supraveghere, montate in oras.

Tot scandalul a pornit din cauza unui șofer neatent, care era la un pas să omoare o fetiță, chiar pe trecerea de pietoni. În momentul în care tatăl fetiței a observat șoferul cum era să-i accidenteze fetița a început să-i reproșeze acest lucru. Scandalul nu s-a terminat aici, iar șoferul împreună cu un alt bărbat au sărit la bătaie, și l-au lovit cu pumnii și cu picioarele, pe tatăl copilri ce era să fie lovită de autoturism.

Bătaia a fost surprinsă de camerele de supraveghere din oraș, iar polițiștii i-au reținut pe agresori, urmând a se stabili ce s-a întâmplat cu exactitate.