O tânără șoferiță și-a pierdut viața într-un cumplit accident de circulație, pe drumul Arad-Timișoara

Data publicare: Luni, 07 Mai, 2018 Total: 3937 accesari

O tânără șoferiță și-a pierdut viața într-un cumplit accident de circulație, pe drumul Arad-Timișoara Un groaznic accident de circulație a avut loc luni dimineața, în jurul orei 11:00 pe drumul ce leagă Aradul de Timișoara, mai exact la ieșire din localitatea Vinga. 

UPDATE: 13:26 - 
"Din primele cercetari de la fata locului, politistii au stabilit faptul ca in aceasta dimineața, o tânăra de 20 de ani, din Arad, in timp ce se deplasa pe DN 69, dinspre Arad, a efectuat o manevra de întoarcere fără a se asigura corespunzător, fiind accidentata de un autoturism condus dinspre Timișoara de un bărbat de 34 de ani, din județul Timiș. In urma evenimentului rutier a rezultat decesul tinerei si rănirea ușoară a celuilalt conducator auto" au precizat reprezentantii IPJ Arad.

Text initial
Se pare că o tânără șoferiță ar fi vrut să schimbe direcția de mers,brusc, fără a se asigura, moment în care, destinul tinerei avea să se transforme într-o adevărată tragedie. Autoturismul tinerei s-a izbit violent de un alt autoturism, marca Renault Symbol, condus regulamentar de un bărbat. În urma impactului deosebit de violent, șoferița a murit pe loc. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Biroului Rutier, precum și ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență, și elicopterul SMURD. 

Polițiștii urmează să stabilească cu exactitate care au fost cauzele producerii acestui accident rutier.