Violată de propriul ei tată. AFLĂ drama unei fete de numai 16 ani

Data publicare: Vineri, 04 Mai, 2018 Total: 3358 accesari

Violată de propriul ei tată. AFLĂ drama unei fete de numai 16 ani

Înfiorător prin ce a trecut o fată de 16 ani, după ce părinții ei au divorțat. Fata a fost violată de propriul ei tată, care a chinuit-o în cel mai crunt mod posibil. AFLĂ care este o altă dramă a fetei


Călăul, (căci tată nu poate fi numit) din comuna Drăgăneşti a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de judecătorii din Beiuş pentru incest în formă continuată şi act sexual cu un minor în formă continuată, după ce ar fi abuzat de propria fiică, o adolescentă de 16 ani, care este cu handicap locomotor.


Bărbatul, Ioan Daniel C., a fost inculpat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuş săptămâna trecută şi prezentat în faţa instanţei pe 27 aprilie, dată la care poliţiştii au sesizat Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului Bihor, care au preluat-o pe victimă şi au instituţionalizat-o în regim de urgenţă. 


Fata a fost evaluată psihologic şi va fi consiliată pentru a putea trece peste traumele pe care le-a trăit şi care sunt dintre cele mai cumplite. Fata a fost abandonată de mamă, după divorţ, în 2012, iar ulterior a fost abuzată sistematic de tatăl său. Fata nu îşi aduce aminte de când a început drama prin care a trecut, dar cu siguranță, coșmarul.fetei a început după divorțul părinților.ei. Se pare că fata este și acum în stare de şoc, scrie ebihoreanul.ro .


Copila a fost adusă într-un centru al DGASPC Bihor din Oradea unde va continua şi şcoala, urmând să fie transferată de la unitatea de învăţământ pe care o frecventa în Beiuş.


Procurorii continuă ancheta declanşată împotriva tatălui ei, care a atacat verdictul dat de judecătorul de drepturi şi libertăţi din Beiuş la Tribunalul Bihor, solicitând să fie plasat sub control judiciar.


Contestaţia lui Ioan Daniel C. a fost însă respinsă, miercuri, de judecătorul de drepturi de la Tribunalul Bihor, ca neîntemeiată, mai scrie ebihoreanul.ro .

sursa: ebihoreanul.ro
foto: arhivă