Accident sau sinucidere?! Bărbat tăiat de tren la gara din Aradul Nou

Data publicare: Vineri, 04 Mai, 2018 Total: 3411 accesari

Accident sau sinucidere?!  Bărbat tăiat de tren la gara din Aradul Nou

Joi seara, în jurul orei 21:30, un bărbat în jurul vârstei de 50 de ani, a fost lovit de un tren în zona Gării Aradul Nou, fiind tăiat de roţile trebului. Bărbatul şi-a pierdut viaţa pe loc.

 

La faţa locului au sosit echipaje ale Poliţiei, medicină legală precum şi Procuratura care a şi demarat o anchetă pentru stabilirea cauzelor acestui accident nefericit.

 

Tragedia a avut loc la trecerea peste liniile de tren spre cartierul Sânicolaul Mic, în zona fostei fabrici Refacerea, loc prin care oamenii zonei obişnuiesc să-l folosească, expunându-se la diverse pericole, deşi în zona respectivă există o pasarelă pietonală care trece peste liniile de cale ferată şi care oferă pietonilor siguranţă maximă.

 

Revenind la tragedia de joi seara, martorii spun că, deşi trenurile în zonă nu circulă cu viteză mare, tragedii de acest fel au mai avut loc, în momentul producerii accidentului, pe acolo au mai trecut şi alţi oameni liniile de cale ferată, iar trenul care l-a lovit pe bărbat ar fi folosit şi semnalele acustice de avertizare.

 

Rămâne ca Procuratura să stabilească circumstanţele acestui accident.