Un autobuz a ars în întregime, în Alfa

Data publicare: Joi, 26 Aprilie, 2018 Total: 2620 accesari

Un autobuz a ars în întregime, în Alfa ARAD. Un autobuz de transport public, care circula pe linia lui 21 a ars în întregime, joi după-amiaza, în jurul orei 15:00, în zona Alfa. 


Autobuzul care se afla în mers a luat foc, datorită unei roți ce s-ar fi blocat. La fața locului s-au deplasat de urgență două echipaje de stingere de la Detașamentul de Pompieri Arad, cu un ofiter și cinci subofițeri, care au stins incediul rapid, după nici 20 de minute. 

"În momentul în care a sosit primul echipaj, întreg interiorul autobuzului ardea violent și generalizat. Incendiul a fost urmat de o explozie , care a degradat geamuri de la parterul unui bloc. Din fericire, nu au existat victime, deoarece șoferul și pasagerii au fost evacuați la timp" a precizat pentru Ghidul Arădean, maiorul Pleșca George, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad. 

Din spusele martorilor, se pare că o pasageră ar fi văzut că iasă fum de la o roată, iar șoferul a oprit la timp, evitând o adevărată tragedie.


Autobuzul care aparține Companiei de Transport de Transport Public Arad a ars în întregime.