Gara din Arad vizitată de micuții de la Grădinița Bambi. Ei au văzut cea mai modernă gară din România

Data publicare: Miercuri, 25 Aprilie, 2018 Total: 2450 accesari

Gara din Arad vizitată de micuții de la Grădinița Bambi. Ei au văzut cea mai modernă gară din România ARAD. Cea mai frumoasă Gară din România este cea din Arad, iar micuții de la Grădinița P.P. "Bambi" au fost s-o viziteze. VEZI mai multe IMAGINI

Activitățile din școlile și grădinițele din România sunt mult mai importante și mult mai valoroase dacă sunt desfășurate prin vizite în diferite locuri. Copiii sunt atrași de tot ce este nou, mai ales când vorbim de preșcolari, iar astfel.de vizite devin pentru ei o experiență deosebit de frumoasă. 

Educatoarele Grădiniței P.P. "Bambi" din Arad au vizitat miercuri dimineața, cea mai frumoasă gară din România: Gara din Arad.

"Cu gândul că mulți dintre preșcolari n-au ajuns încă să vadă cum arată o gară, această vizită a fost binevenită. Expresivitatea și uimirea de pe chipul copiilor au fost "glasul" bucuriei acestei vizite" a spus una dintre educatoare. 

Gară din Arad este foarte frumos amenajată, modernă și curățenia este ireproșabilă, iar arădenii se pot mândri că au prilejul de a călători în condiții foarte bune, iar sălile de așteptare sunt impecabile și frumos amenajate.