Răzvan Cadar (PNL) :”PSD vrea să fure și viitorul românilor!”

Data publicare: Miercuri, 25 Aprilie, 2018 Total: 847 accesari

Răzvan Cadar (PNL) :”PSD vrea să fure și viitorul românilor!”

Guvernarea PSD se dovedește un eșec: au promis românilor o viață mai bună, dar politicile guvernelor conduse din umbră de Dragnea au generat șomaj. În loc să își evalueze propriile greșeli, cei de la PSD vor să impună României un parcurs până în 2040!

Avem în România a doua cea mai mare rată a creșterii prețurilor din Europa. Guvernatorul BNR, alarmat de politicile greșite, a atras atenția Guvernului că generează inflație. Practic, viața fiecărui român este mai scumpă, chiar și cei care câștigă nominal mai mulți bani au puterea de cumpărare diminuată. În loc să își revizuiască politicile, cei de la PSD dau vina pe Banca Națională sau pe investitorii străini. În acest context, în loc să încerce să redreseze situația, cei de la PSD sunt pe cale să reinventeze un nou Ceaușescu, în persoana lui Liviu Dragnea.

Cu o slugărnicie incredibilă, cei din Guvernul PSD vor să îl pună pe Dragnea în fruntea unei comisii care să proiecteze viitorul României pe mai bine de 20 de ani și să oblige guvernele viitoare să respecte acest parcurs. PSD vrea practic să ia România din mâinile românilor și să i-o dea lui Dragnea. Un astfel de demers are șanse zero de reușită, nu mai trăim în dictatura comunistă și nu suntem la cheremul unui dictator. Dar inițiativa PSD intitulată pompos Strategia România 2040 arată cum servilismul și dorința de a fura nu doar prezentul, ci și viitorul României a încețoșat mintea PSD”, a declarat Răzvan Cadar, secretarul executiv PNL Arad.