Fanii lui Poli au ajuns în Arad!

Data publicare: Marti, 24 Aprilie, 2018 Total: 3836 accesari

Fanii lui Poli au ajuns în Arad!

Galeria timişoreană a ajuns în Arad pentru derby-ul dintre UTA şi ASU Poli Timişoara care va avea loc pe stadionul Otto Greffner din Şiria.

 

Bine flanacaţi de jandarmi, aceştia vor fi ţinuţi departe de galeria arădeană pentru a nu se produce incidente. Gazdele au amenajat un ţarc la o distanţă sigură de stadion, doar 70 de fani ai timişorenilor vor avea acces pe arena Otto Greffner din Şiria.

 

Pentru a evita aglomerația la intrarea la meci sau preîntâmpinarea oricăror situații nedorite, clubul UTA îi invită pe toți spectatorii să vină din timp la stadionul <>. Porțile se deschid la ora 15:30, iar spectatorii sunt rugați să aibă asupra lor act de identitate. În calitate de organizatori ai meciului, îi înștiințăm pe susținătorii clubului ASU Poli Timișoara că vom permite accesul la stadion doar celor 70 de suporteri care au beneficiat de numărul de bilete alocate conform ROAF, adică 5% din capacitatea totală a stadionului <>, chiar dacă aceștia, prin diverse metode, au intrat în posesia unui număr mai mare de bilete decât cele alocate. Această măsură este luată pentru siguranța tuturor spectatorilor prezenți la meci” a transmis conducerea clubului UTA printr-un comunicat de presă

 

De aici rezultă că doar spectatorii cu biletele însoțite de un buletin de Arad și 70 de „buletine” timișorene vor avea acces la meci.