GRAV accident de circulație pe strada Petru Rareș. O persoană a rămas încarcerată

Data publicare: Luni, 23 Aprilie, 2018 Total: 5325 accesari

GRAV accident de circulație pe strada Petru Rareș. O persoană a rămas încarcerată ARAD. Luni după-amiază în jurul orei 18:30 a avut loc un grav accident de circulație pe strada Petru Rareș, din municipiul Arad. În urma accidentului o persoană a rămas încarcerată, între fiarele contorsionate ale autoturismului. 

În accident au fost implicate două autoturisme : un Ford Escort, condus de un tânăr în vârstă de 18 ani și un Fiat condus de un bărbat în vârstă de 83 de ani. 

Din primele informații se pare că șoferul în vârstă de 18 ani, conducea pe strada Petru Rareș și se îndrepta din direcția Arad spre Metro, când, la un moment dat, din aceeași direcție, șoferul Fiat-ului i-a tăiat brusc calea, vrând să vireze la stânga pe linia dublă continuă. Impactul frontal dintre cele două autoturisme a fost devastator, așa cum puteți vedea și în imagini. 

Tânărul șofer s-a ales cu o sperietură zdravănă, el fiind în stare de șoc. Bărbatul în etate a fost preluat de o Ambulanță și transportat la Spitalul Județean Arad cu mai multe răni, care deocamdată nu se știe dacă îi pun viața în pericol. 

Traficul a fost dirijat de polițiștii Biroului Rutier, care au sosit la fața locului la scurt timp de la impactul devastator. Circulația nu a fost blocată, mai mult de 5 minute.