Accident violent pe autostrada Arad-Timisoara. Soferul de 18 ani al unui BMW a murit, alti 3 tineri sunt raniti!

Data publicare: Duminica, 22 Aprilie, 2018 Total: 24838 accesari

Accident violent pe autostrada Arad-Timisoara. Soferul de 18 ani al unui BMW a murit, alti 3 tineri sunt raniti!

Trafic blocat zeci de minute pe autostrada Timişoara-Arad, dupa un accident grav ce a avut loc la primele ore ale zilei de duminică.

În masina, un BMW, erau 5 persoane. Una a murit, iar alte trei au fost grav rănite. Şoferul care avea 18 ani a decedat.

Din primele informaţii, se pare că de vină a fost viteza excesivă. Maşina s-a făcut praf, scriu cei de la opiniatimisoarei.ro

ISU Timiş a fost solicitat sa intervina la un accident rutier pe autostrada A1, km 516. O mașina, in care se aflau 5 persoane, s-a rasturnat in afara partii carosabile. In urma impactului, o victima a decedat, iar alte 3 victime au suferit multiple traumatisme. La locul interventiei s-au deplasat o autospeciala de descarcerare grea, o autospeciala de stingere cu apa şi spuma cu modul de descarcerare, o Autospeciala de Transport Persoane şi Victime Multiple, 3 autosanitare SMURD, 16 subofiteri, ambulanta SAJ şi echipaje de politie. De asemenea, la locul interventiei a fost solicitat şi elicopterul SMURD pentru a prelua o victima inconștienta„, transmit reprezentantii ISU Timis.

Ceilalti şoferi au sunat la 112 şi s-a cerut intervenţia elicopterului SMURD.

 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că „pe Autostrada A1 Deva – Nădlac, la kilometrul 516, în zona localităţii Ortişoara, judeţul Timiş, a avut loc un accident rutier, în care a fost implicat un autoturism. Şoferul acestuia a pierdut controlul volanului şi a părăsit partea carosabilă, intrând într-un parapet marginal. În urma evenimentului au rezultat 5 victime, dintre care o pers decedată, alta rănită grav şi celelalte trei rănite uşor. Circulaţia rutieră este oprită momentan pentru efectuarea cercetării locului faptei”.

 

Sursa: opiniatimisoarei.ro