Micuții de la Grădinița Bambi au vizitat fabrica Moda din Arad

Data publicare: Joi, 19 Aprilie, 2018 Total: 4897 accesari

Micuții de la Grădinița Bambi au vizitat fabrica Moda din Arad ARAD. Preșcolarii Grădiniței private P.P. "Bambi" din Arad au vizitat Fabrica "Moda" din Arad. Cei mici au fosr extrem de încântați să vadă cum sunt fabricate hainele "moderne", cum au spus ei. 

Scopul vizitei celor mici la Fabrica "Moda" a fost tema săptămânii, intitulată "Meseria brățară de aur", cuprinsă în planificarea anuală a grupei mici. 

Copiii au fost primiți în Fabrica "Moda" de către doamna Fufezan Monica, încântată să le prezinte care sunt etapele fabricării hainelor. Micuții au fost fascinați când au văzut cum sunt cusute hainele, la mașinile de cusut, sau cum sunt călcate cu aparatul special cu aburi. Lucruri pe care ei nu le întâlnesc zilnic.

Astfel de activități desfășurate cu copiii sunt deosebit de frumoase și importante, deoarece ele vor rămâne "întipărite" în sufletul lor și sunt întotdeauna o adevărată reușită. 


La finalul vizitei, doamna Fufezan Monica, un om deosebit de cald și cu multă dăruire față de copii, le-a împărțit celor mici surprize dulci, de care, prichindeii s-au bucurat tare mult și au invățat că meseria de croitor poate fi și o meserie "dulce". 


Cei care doresc să cumpere produse marca "Moda" , acestea pot fi găsite în zona Intim, la unul dintre magazinele respectivei fabrici.