GRAV accident de circulație la Zăbrani. O persoană încarcerată

Data publicare: Joi, 19 Aprilie, 2018 Total: 4206 accesari

GRAV accident de circulație la Zăbrani. O persoană încarcerată

ARAD. Un grav accident de circulație a avut loc în dimineața zilei de joi 19 aprilie a.c , în apropiere de Zăbrani, județul Arad. O persoană a rămas încarcerată printre fiarele contorsionate ale autoturismului implicat în accident. 

UPDATE ora 13: 56 - "
Azi, în jurul orei 12,00, un bărbat de 53 de ani, din Lipova, a condus un autoturism pe DJ 682, dinspre Neudorf înspre Zăbrani, iar la aprox 200 de metri de intersecția cu DJ 691 a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă din sens opus de un bărbat de 44 de ani, din Zăbrani. În urma impactului a rezultat vătămarea gravă a unei femei de 44 de ani din Zăbrani, pasageră in autoturism.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă" a precizat insp. princip. de politie Lorena Radu, IPJ Arad.


Două autoturisme au intrat în coliziune, iar într-unul dintre ele se aflau șoferul și o femeie. Femeia a rămas prinsă printre fiarele contorsionate ale autoturismului, fiind rănită grav. Ea a fost preluată de o ambulanță SMURD și transportată la Spitalul Județean Arad. Șoferul a refuzat să fie și el transportat la spital.