Politrucii au dat-o în bară cu fotbalul!

Data publicare: Joi, 19 Aprilie, 2018 Total: 1937 accesari

Politrucii au dat-o în bară cu fotbalul!

Politicienii din PSD și ALDE au încercat să profite de alegerile din Federația Română de Fotbal pentru a pune mâna pe un domeniu urmărit de milioane de suporteri. Ei au încercat să se folosească de capitalul de simpatie de care se bucură în rândul suporterilor fostul fotbalist Ionuț Lupescu, aflat în situația de a-și căuta aliați în lupta pentru șefia FRF. PSD a făcut ce știe mai bine: a mințit că este echidistant și a încercat să facă jocuri de culise, folosindu-se fără scrupule de Lupescu. Liviu Dragnea, președintele PSD, a dat o declarație publică prin care a arătat sprijinul pentru Ionuț Lupescu. Dar implicarea PSD și a satelitului lor politic ALDE nu s-a limitat la o simplă declarație. Partidul-stat s-a pus pe lucru la modul cel mai serios, deși forurile internaționale fotbalistice interzic categori implicarea politicului în fenomenul fotbal!

Sursele noastre spun că liderul PSD Arad, Dorel Căprar și liderul ALDE Arad, Eusebiu Pistru, însoțiți de un derutatul Neluțu Cristina aflat și el în treabă, au încercat să direcționeze voturile în preziua alegerilor din FRF. Genul acesta de abordare l-au avut cam toți liderii PSD din țară. Căprar și Pistru s-au deplasat cu mandat politic la hotelul Rin din București, unde avea loc o recepție și au chemat rând pe rând arădenii cu drept de vot, încercâd să îi convingă să voteze așa cum au spus Dragnea și PSD! Unii dintre ei au fost deranjați de această formă de abordare, pe care o consideră o formă de presiune și au „dat pe surse” informația. Pe bună dreptate, au considerat că implicarea stridentă a politicului pute rău și, ascultându-i și analizând rezultatul alegerilor, putem presupune că respirația respingătoare a PSD în antecamera fotbalului i-a făcut, de fapt, rău lui Ionuț Lupescu.

Votul final este indirect și o palmă politrucilor care vor să pună mâna pe toată țara, de la instituții publice la domenii în care n-ar trebui să își bage nasul, cum este fotbalul. Cei de la PSD și ALDE i-au făcut un imens deserviciu și lui Ionuț Lupescu. Fostul mare fotbalist a pierdut competiția în interiorul FRF, dar a fost beneficiarul unui uriaș val de simpatie, de la oameni de fotbal până la milioane de suporteri. Păcălit și târât în jocurile de culise ale PSD și ALDE, Lupescu pierde și la capitolul imagine, prin asocierea cu Dragnea și năravurile lui.