A venit Pistru....a plecat Galiş

Data publicare: Miercuri, 18 Aprilie, 2018 Total: 1884 accesari

A venit Pistru....a plecat Galiş

Inevitabilul s-a produs, după instalarea lui Eusebiu Pistru la conducerea filialei ALDE Arad, fostul preşedinte al ALDE Arad, Florin Galiş, care a fost dat la o parte de conducerea centrală pentru a-i face loc deputatului Eusebiu Pistru plecat din PNL, a dus în final la demisia lui Florin Galiş din partidul lui Tăriceanu.

 

Aşa cum am mai spus, Florin Galiş a fost mereu o „roată de rezervă” în momentele când ALDE n-a mai avut variante, lucru care poate deveni frustrant chiar şi pentru un om care „duce multe”, dar venirea lui Eusebiu Pistru la conducerea ALDE Arad, care şi-a instalat pe rând oamenii de încredere, a dus în final  la un lucru inevitabil, şi anume, la demisia lui Florin Galiş.

 

Citeşte şi: Veşnica roată de rezervă de la conducerea ALDE Arad

 

Acesta s-a dus personal să-şi depună demisia la sediul ALDE Arad în cursul zilei de marţi, însă a avut o surpriză, pe la sediu bătea vântul....vântul schimbării şi uşa era închisă, nu prea era nici măcar secretara prin zonă, dacă au vreuna, noi nu avem cunoştintă de organigrama partidului.

 

Citeşte şi: La ALDE Arad, nu mai curge lapte şi miere. Liberalii roşii se revoltă împotriva liberalului galben, Eusebiu Pistru

 

Supărat, acesta şi-a anunţat demisia pe reţeaua de socializare Facebook, anunţându-şi partidul că este „liber de contract”.


 

„Astazi imi depun demisia din ALDE Arad. Nu e o decizie pripita, iar cei care ati urmarit replicile din ultima vreme intelegeti rostul demersului.Desi am incercat crearea unui dialog intern, am inteles ca s-a dorit de fapt, sa plec. Bine, le fac pe plac, pot da drumul la gratare si la boxe, sa curga vinul victoriei lui Pirus. Eustache Pirus.

Dar, pentru ca:

1. Nu am fost niciodata singur;

2. Nu am facut politica doar pentru mine, ci pentru comunitate si pentru echipa care mi-a fost alaturi;

3. nu regasesc niciun spirit care sa respecte valorile legate de persoana, grup, valoare si bun simt in ALDE Arad si

4. ...pentru multe alte motive pe care le-am explicat mai deunazi, nu pot sa plec de unul singur, asa ca am alaturi de mine cateva zeci de colegi din organizatiile de pe Valea Muresului, respectiv Savarsin si Varadia de Mures, carora le multumesc pentru ca au fost alaturi de mine in toate etapele in care ne-a dus aceasta experienta politica in ALDE. Si sunt convins ca vor mai fi si altii. Le doresc toate cele bune si colegilor onesti pe care ii las in ALDE si le multumesc pentru colaborarea pe care am reusit s-o avem in anul si jumatate care a trecut. 


Cred ca un om poate sta in politica, asa mizera, efemera si nedreapta cum e ea, atata vreme cat mai poate oferi un minim de plus-valoare societetatii pe care si-a propus sa o serveasca. Desi multi prieteni, a caror parere o pretuiesc, m-au indemnat sa abandonez politica si sa ma dedic doar lucrurilor cu rost din viata mea, ma gandesc sa nu o fac inca. Dupa o cariera de aproape 20 de ani in care am fost un om de dreapta, e clar ca optiunile mele viitoare se vor indrepta tot in aceasta zona. Dar, despre acest subiect voi reveni. Cele bune, voua, prieteni.

 

PS: Am fost astazi, personal, sa depun demisia despre care fac vorbire mai sus. Cand colo, ce sa vezi?! Catre orele 11, sediul ALDE Arad e ÎNCHIS!!! Cat de jenant, din partea unui partid!! Cu de va ocupati, domnilor de la ALDE, doar cu chiolhanuri? Am facut poze, ca sa nu credeti ca exagerez....penibil” a scris Galiş pe contul personal de pe reţeaua de socializare Facebook.





Sursa foto: Facebook