DISPĂRUTĂ de acasă ! Familia o caută disperată pe fiica lor de 14 ani, pe nume Rebeca Sara Cocora

Data publicare: Marti, 17 Aprilie, 2018 Total: 2794 accesari

DISPĂRUTĂ de acasă ! Familia o caută disperată pe fiica lor de 14 ani, pe nume Rebeca Sara Cocora O familia din Timișoara trece prin momente cumplite, deoarece fiica lor de 14 ani pe nume Rebeca Sara Cocora este dată  dispărută de mai bine de o săptămână. 

Familia fetei de 14 ani trece printr-o adevărată dramă, de când fiica lor a dispărut fără urmă.

În dimineața zilei de 11 aprilie a.c. fata a plecat la școală, de pe strada Liniștei de unde locuiește, mai exact între Calea Aradului și Calea Lipovei din Timișoara și de atunci nu a mai fost văzută. 


Rebeca are 1,68 înălțime, 54 kg, păr șaten și ochi căprui. La data dispariției purta o geacă și pantaloni de jeans de culoare maro și adidași. 

Polițiștii de la Investigații Criminale încearcă să dea de urma fetei, însă nimeni nu știe nimic despre ea. Mai mult de atât, telefonul ei este închis de când a dispărut. Prietenii și apropiații  fetei spun că Rebeca era foarte liniștită și niciodată nu s-a certat cu părinții ei. 

Părinții fetei se tem de ce e mai rău și se gândesc că fata ei este posibil să fi fost sechestrată, sau să fi pățit ceva mai grav.

CINE A VĂZUT-O sau are detalii legate de Rebeca este rugat să sune la 112. 


Reporterii Ghidul Arădean au stat de vorbă cu părinții fetei și au aflat că :" Avea numai note bune, nicio absență la școală și avea bursă de merit. Avem nădejde că este teafără" a spus tatăl fetei.