Micuțele fotbaliste de la Avram Iancu au participat la ONSȘ care a avut loc la Reșița

Data publicare: Luni, 16 Aprilie, 2018 Total: 1713 accesari

Micuțele fotbaliste de la Avram Iancu au participat la ONSȘ care a avut loc la Reșița Colegiul Gimnazial "Avram Iancu" din Arad a participat în acest weekend (13-14.04.2018) la ONSȘ fotbal fete primar, în localitatea Reșița din județul Caraș-Severin.

Echipa de fete a fost însoțită de profesorii Radu George și Mândru Ștefan. Lotul echipei deplasate a fost format din Bobiș Carla Maria, Fusz Andra, Gligor Alexandra, Nagy Yvette, Margea Daria și Finta Irina. Din motive medicale Dașcău Teodora, o altă colegă a fetelor a rămas acasă. 

La etapa zonală au participat cinci județe: Arad, Caraș Severin, Mehedinți, Timiș și Hunedoara, care au fost împărțite în două grupe : Aradul în grupa B alături de Caraș Severin. 

În primul meci echipa Aradului a câștigat în fața echipei județului Caraș-Severin cu scorul 2-1, marcatoare fiind Alexandra Gligor și Bobiș Carla.

În semifinală, echipa Aradului a jucat cu echipa Mehedinți scorul de 0- 0 menținându-se până la sfârșitul meciului, după care s-a trecut la loviturile de 7 metri, unde câștigătoare a ieșit echipa din Mehedinți, cu scorul de 3 -1. 

Următorul joc a fost pentru locurile 3/ 4 Finala Mică, cu județul Hunedoara, în fața cărora echipa Aradului a pierdut cu scorul 2-0.

În Finala Mare s-au întâlnit Caraș-Severin cu Mehedinți, câștigătoare fiind Caraș-Severin, la loviturile de pedeapsă cu scorul de 3-2.

" Mulțumim conducerii Școlii Gimnaziale "Avram Iancu" pentru sprijinul acordat, precum și conducerii Selgros Cash & Carry, domnului Lădariu Teodor, un om deosebit, care a donat echipei micuțelor fotbaliste, mai multe alimente. De asemenea mulțumim și părinților care s-au implicat în deplasarea echipei la Reșița. Țin să apreciez evoluția fetelor, chiar dacă ne-am clasat pe locul 4, fiind foarte aproape de a juca în Finala Mare" a precizat pentru Ghidul Arădean, domnul antrenor profesor Radu George.