GRAV accident de circulație. VEZI video cu momentul accidentului în direct

Data publicare: Luni, 16 Aprilie, 2018 Total: 2370 accesari

GRAV accident de circulație. VEZI video cu momentul accidentului în direct Un grav accident de circulație ce a avut loc pe un drum din vestul țării a fost filmat în direct. VEZI video surprins de unul dintre șoferi

Accidentul de circulaţie a avut loc pe DN 58 B, drum ce leagă Reşița de Timişoara, chiar în dreptul localităţii Coltan pe o porţiune de drum perfect dreaptă. Se pare că un autoturism marca Alfa Romeo Giulia din 2017 s-a angajat în depăşirea unei coloane de maşini. Șoferul nu s-a asigurat corespunzător, în timpul manevrei de depăşire, și autoturismul a acroşat spatele unui BMW care circula regulamentar. 

,,În altă ordine de idei, puteam în fracțiune de secundă să nu mai fim, dacă nu se simțea mâna lui Dumnezeu, putea fi critică și așa pot spune că persoanele din autoturism au urmări … care nu vor pieri toate acele lucruri simțite în acel moment! Măcar legea să fie aplicată având o expertiza în detaliu cu privire la cele întâmplate și să se implice la nivel de dreptate Poliția romană! Drumuri bune!” a declarat șoferul BMW-ului care circula regulamentar.


Impactul a schimbat traiectoria autoturismului care a ajuns în șanțul de la marginea drumului, după care a intrat pe contrasens şi s-a oprit.

În autoturism se aflau 3 tineri, șoferul şi doi pasageri, din Reşita care se îndreptau spre Timișoara. Toți trei au fost preluați de echipajele de pe Ambulanță sosite la fața locului după ce alți șoferi i-au scos din mașină și au sunat la 112.


Maşina a fost grav avariată fiind bună acum doar pentru piese de schimb sau fier vechi.

Traficul a fost oprit pe un sens mai bine de o oră, în zonă circulându-se dirijat de către un poliţist. Șoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest iar rezultatul este negativ. Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare din culpă.

sursa: infocs.ro