CCIA Arad are cea mai bună ofertă pentru cursul de Responsabil cu protecţia datelor cu caracter personal, serie nouă 5-6 iunie

Data publicare: Sambata, 14 Aprilie, 2018 Total: 1128 accesari

CCIA Arad are cea mai bună ofertă pentru cursul de Responsabil cu protecţia datelor cu caracter personal, serie nouă 5-6 iunie

CCIA Arad informează companiile și instituțiile publice despre începerea înscrierilor pentru cea de-a V-a serie a cursului Responsabil cu protecţia datelor cu caracter personal, unul dintre cele mai căutate cursuri ale începutului de an 2018.

CCIA Arad a anticipat corect importanța acestui curs pentru companii și instituții publice și a venit, încă de la prima serie, cu un pachet foarte atractiv, atât din punct de vedere financiar, organizațional, cât și aducând un trainer de calitate, în persoana conf. univ. dr. Petrică – Mihail Marcoci, prorector al Academiei de Poliție "Alexandru Ioan Cuza". Am venit cu cea mai bună ofertă pe piața de formare profesională, de unde și succesul atins până acum, ajungând la a V-a serie de cursanți în cele 3 luni de la demarare”, declară prof. Carmen Marinela Crișan, coordonatorul Centrului de Formare Profesională din cadrul CCIA Arad.

SERIE NOUĂ PENTRU CURS, LOCURI LIMITATE: 5-6 IUNIE

CCIA Arad a început înscrierile pentru cea de-a V-a serie a cursului. Acesta se va desfășura în perioada 5-6 iunie 2018, dispunând de locuri limitate. Deși încă nu au început seriile III și IV, 19 - 21 aprilie și 4 - 5 mai, locurile sunt deja epuizate.


REGULAMENT ȘI SANCȚIUNI APLICABILE DIN 28 MAI 2018

CCIA Arad vine în sprijinul companiilor şi instituţiilor publice cu un curs de specializare pentru Responsabilii cu protecţia datelor cu caracter personal, conform cu obligaţia instituită prin Regulamentul U.E. nr. 679/2016 (G.D.P.R) privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date, aplicabil din 28 mai 2018.

CCIA Arad dispune de resursele necesare să pună la dispoziția companiilor și instituțiilor publice acest curs, atâta timp cât este cerere din partea celor obligați să se alinieze la normativele europene în domeniu. Este important de menționat faptul că la finalul acestui curs toţi participanţii vor primi un Certificat de absolvire emis de CCIA Arad și Asociația pentru Management Strategic și Lobby”, declară președintele CCIA Arad, Gheorghe Seculici.

Programa cursului GDPR conţine următoarele teme: categorii de date cu caracter personal care fac obiectul protecției, tipuri de operațiuni care intra sub incidenta Regulamentului de protective a datelor personale, protecția datelor cu caracter special, responsabilul cu protecția datelor personale (atribuții, obligații, drepturi si limitări profesionale), sisteme de protecție a datelor personale, managementul incidentelor cu date cu caracter personal, comunicarea în managementul protecției datelor cu caracter personal, transferuri interne si internaționale ale datelor cu caracter personal, studii de caz.

Detalii suplimentare la telefon: 0730.188.299 sau 0257/208.800, fax 0257/254.200, persoană de contact prof. Carmen Marinela Crișan.