Strigăte de disperare și sânge peste tot. Un tânăr a distrus tot în jurul lui

Data publicare: Joi, 12 Aprilie, 2018 Total: 1572 accesari

Strigăte de disperare și sânge peste tot. Un tânăr a distrus tot în jurul lui

Miercuri dimineața au fost solicitați mai mulți jandarmi să intervină la Lugoj, unde un tânăr de 21 de ani a distrus tot ce i-a ieșit în cale.

Mai multe echipaje ale poliției și jandarmeriei au intervenit miercuri la Lugoj, după ce bărbatul a spart tot ce i-a ieșit în cale, distrugând mai multe geamuri. 

Tânărul agresiv locuiește împreună cu mama și doi frați minori, la marginea orașului, în locuințele sociale din incinta fostului liceu agricol de pe strada Timișoarei. Se pare că bărbatul are probleme psihice și miercuri dimineață a avut o ceartă cu mama sa, după care a început să își verse nervii pe geamurile locuinței.

”A distrus tot. A dat cu pumnii în geamuri. Nimeni nu a putut să îl stăpânească”, a declarat o vecină.

Pe holurile blocului se auzeau strigăte de disperare și era plin de sânge, iar bărbatul s-a rănit la mâini. La fața locului a fost chemat de urgență un echipaj de prim ajutor. În momentul în care paramedicii SMURD au ajuns la imobilul de pe strada Timișoarei, bărbatul a devenit și mai agitat, astfel că polițiștii și jandarmii au fost solicitați să intervină rapid. Forțele de ordine au reușit să îl imobilizeze pe bărbat și l-au urcat în autospecială SMURD, fiind apoi transportat la spitalul din Lugoj. Mama băiatului susține că fiul său a fost internat de mai multe ori la clinicile de psihiatrie și trăiește un adevărat coșmar de fiecare dată când acesta este externat. Cel mai probabil tânărul va ajunge din nou la spitalul din Gătaia.

sursa: lugojinfo.ro