CUTREMURĂTOR. Un copil de 11 ani din Zădăreni a fost violat cu știința mamei

Data publicare: Miercuri, 11 Aprilie, 2018 Total: 12663 accesari

CUTREMURĂTOR. Un copil de 11 ani din Zădăreni a fost violat cu știința mamei ARAD. Marți 10 aprilie a.c. polițiștii Secției nr.1 Poliție Rurală Arad au reținut doi bărbați și o femeie, cercetați pentru viol. 

Un copil de numai 11 ani a trecut printr-o adevărată dramă, timp de doi ani, atunci când băiatul a început să fie abuzat sexual de doi bărbați, iar oribila fapta se consuma cu acordul mamei.


"În cursul zilei de ieri, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Arad au reținut trei persoane, o femeie și doi bărbați cercetați pentru comiterea infracțiunilor de VIOL în formă continuată, CORUPERE SEXUALĂ și RELE TRATAMENTE  aplicate minorului.
În fapt, din cercetările efectuate s- a stabilit că în perioada 1.07.2016- 1.04. 2018, doi bărbați,  de 43 și 21 ani din Zădăreni și Felnac, prin constrângere fizică și psihică și profitând de imposibilitatea de a-și exprima voința, au întreținut relații sexuale în repetate rânduri, cu un minor de 11 ani. Minorul a fost abuzat cu acordul mamei de 49 de ani" a precizat Lorena Radu, purtător de cuvânt al IPJ Arad. 


Cele trei persoane se afla la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad, unde în aceste momente sunt audiate.