Grădinița Bambi din Arad, împreună cu părintele paroh Bogdan Oneț din Mândruloc au adus bucurie în casele mai multor familii

Data publicare: Joi, 05 Aprilie, 2018 Total: 7066 accesari

Grădinița Bambi din Arad, împreună cu părintele paroh Bogdan Oneț din Mândruloc au adus bucurie în casele mai multor familii

În Săptămâna Mare, părinții copiilor din Grădinița P.P. "Bambi" din Arad, împreună cu cadrele didactice și directorul unității, doamna Istrate Corina, au desfășurat o Campanie Umanitară, numită "Fii bun de Paște", pentru a ajuta mai multe familii nevoiașe din Mândruloc. 

Părinții ai căror copii sunt la Grădinița P.P. "Bambi" din Arad s-au mobilizat și au donat foarte multe alimente și dulciuri, care ulterior au fost donate Bisericii din Mândruloc , unde Părintele Paroh Bogdan Oneț, ajutat de mai mulți enoriași ai Bisericii au împărțit aceste donații mai multor familii nevoiașe din Mândruloc.

Implicarea părinților, precum și a părintelui paroh, a adus multă bucurie în sufletele oamenilor sărmani, care, acum în prag de Sărbători , au primit aceste alimente de care aveau mare nevoie. Desigur, cei mai fericiți au fost copilașii sărmani, care au primit dulciurile mult așteptate.

Prin intermediul nostru,doamna director a Grădiniței "Bambi, Istrate Corina, dorește să mulțumească pe această cale, tuturor părinților cu suflet mare și multa deschidere spre ajutarea familiilor nevoiașe, precum și părintelui paroh Bogdan Oneț, care s-a implicat foarte mult în aceasta campanie umanitară și a ajutat la organizarea,precum și împărțirea tuturor donațiilor.