Hanna Detari se va opera vineri pe 6 aprilie! Să ne rugăm pentru ea. VEZI mesajul emoționant al tatălui fetiței

Data publicare: Joi, 05 Aprilie, 2018 Total: 3524 accesari

Hanna Detari se va opera vineri pe 6 aprilie! Să ne rugăm pentru ea. VEZI mesajul emoționant al tatălui fetiței Vineri 6 martie, Hanna Detari, fetița pompierului arădean, ce a fost diagnosticată cu cancer va fi operată la Szeged. Din fericire s-a adunat toată suma necesară pentru costul  operației, cu ajutorul a sute de arădeni cu inima mare, care n-au rămas indiferenți și au donat.  O rugăciune și un gând bun, VINERI DIMINEAȚA  o vor ajuta mult pe fetița veselă și mereu cu zâmbetul pe buze să treacă cu bine de această operație !
 
 
Arădenii au dovedit din nou că sunt oameni cu suflet mare, care nu îi lasă la greu pe semenii lor. Această operație va putea fi realizată, datorită a câtorva sute de arădeni și nu numai, care au donat zilnic bani în conturile părinților micuței Hanna. După operație, tratamentul va continua, iar costurile sunt foarte mari. 
 
 
Operația va avea loc chiar în Vinerea Mare, iar noi știm că în această zi va avea loc un miracol pentru Hannah, pe care o așteptăm cu toții să se întoarcă acasă sănătoasă. 
 
 
"Vă mulțumim pentru solidaritatea și empatia de care ați dat dovadă și pentru că ne-ați ajutat să putem lupta cu această boală nemiloasă. Nu ne mai rămâne decât să ne rugăm la Bunul Dumnezeu să ne ajute să trecem cu bine și peste operație. Vă dorim multă sănătate și sperăm să revenim cu vești bune!
S-aveți Sărbători cu sănătate și bucurii în casele voastre" a transmis tuturor arădenilor și nu numai, Detari Csaba, tatăl Hannei. 


Părinții Hannei ne-au povestit că Hanna se simte mai bine și este veselă din nou, așa cum era ea mereu. La ea a venit deja Iepurașul, însă acum va veni din nou, și sperăm noi să-i aducă multă sănătate !