IMAGINI ȘOCANTE de la locul accidentului în care Lucian, un motociclist cu experiență și-a pierdut viața !

Data publicare: Miercuri, 04 Aprilie, 2018 Total: 18877 accesari

IMAGINI ȘOCANTE de la locul accidentului în care Lucian, un motociclist cu experiență și-a pierdut viața ! Marți 3 martie a.c. a fost o zi neagră, o zi în care destinul a "furat" prea repede viața unui tânăr de numai de 35 de ani. Lucian Cosmin Bălă, căci despre el este vorba, și-a pierdut viața într-un mod cutremurător. ATENȚIE imagini ce pot afecta grav emoțional !

Imaginile de la locului tragediei, care a avut loc pe centura Craiovei sunt "glasul" vitezei cu care tânărul conducea motocicleta, în momentul impactului cu indicatorul rutier. Deși carosabilul era uscat, se pare că o fracțiune de neatenție i-a curmat viața acestui tânăr. 

O viață, pe care, destinul, viteza, neatenția i-au luat-o. Este o adevărată tragedie, iar șoferii, motocicliștii sau bicicliștii trebuie să o ia ca pe un exemplu real și să evite viteza,neatenția și  telefoanele în timpul mersului în trafic. 

O secundă....face diferența până la o adevărată TRAGEDIE ! 

Citeşte şi: ȘOCANT ! Un tânăr motociclist a fost decapitat în urma unui groaznic accident rutier. ATENȚIE imagini șocante













Lucian Cosmin Bălă