Mașină făcută praf, în urma unui groaznic accident rutier, produs pe valea Mureşului! Patru adulţi şi patru minori, au fost răniţi!

Data publicare: Miercuri, 04 Aprilie, 2018 Total: 2499 accesari

Mașină făcută praf, în urma unui groaznic accident rutier, produs pe valea Mureşului! Patru adulţi şi patru minori, au fost răniţi!

Un grav accident rutier produs miercuri, 4 aprilie, a avut loc valea Mureşului, între localităţile Toc şi Săvârşin a avut ca urmare rănirea a opt persoane,  dintre care, patru copii. O persoană a rămas încarcerată între fiarele contorsionate iar pentru scoaterea sa din autoturismul distrus, a fost nevoie de intervenţia unui echipaj specializat.

 

ISU ARAD a alocat forţe de intervenție de la la mai multe subunități, 1 SMURD de la Garda nr. 1 Bârzava, 1 SMURD de la de la Garda nr. 2 Birchis, 1 autospecială descarcerare de la G1 Bârzava, 1 autospecială de primă intervenție și comandă, 1 ofițer și 9 subofiţeri, elicopterul SMURD și în sprijin 2 ambulante SAJ.

 

"Din primele cercetări  efectuate la faţa locului, s-a stabilit că o femeie de 31 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7, dinspre Deva spre Arad, pe raza localităţii Toc, pe fondul oboselii, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând într-un stâlp aflat în afara părții carosabile. Evenimentul rutier s a soldat cu rănirea usoară a 7 persoane (3 adulți si 4 minori de 2, 3, 8 si 11 ani) şi ranirea gravă a unui barbat.

 

Se continuă cercetările, în cauză fiind intocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă." a declarat pentru Ghidul Arădean Purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Inspector Principal Lorena Radu.