Ei sunt tinerii agresori care au snopit în bătaie un bătrân!

Data publicare: Marti, 03 Aprilie, 2018 Total: 7152 accesari

Ei sunt tinerii agresori care au snopit în bătaie un bătrân! Pe rețele de socializare circulă numele celor doi agresori din Brașov care au bătut crunt zilele acestea un bătrân în vârstă de 66 de ani. Internauţii s-au mobilizat astfel că la fotografiile celor doi, postate pe conturile personale de facebook, curg mii de mesaje, din partea românilor care sunt îngroziți de fapta acestora. 

Vă amintim că zilele acestea, un bătrân în vârstă de 66 de ani din Brașov a fost bătut crunt de doi tineri. Unul dintre agresori are vârsta de 23 de ani şi se numește Mircea Mihai, în vreme ce amicul său de doar 18 ani, se recomandă pe Facebook cu numele de Adrian Andrei Ady. Dacă tânărul de 18 ani a fost inspirat şi a restricţionat posibilitatea persoanelor străine de a lăsa comentarii la pozele personale, Mircea, tânărul de 23 de ani nu a apucat să facă acest lucru înainte de a fi arestat astfel că  pe contul său de Facebook apar aproape în fiecare minut, comentarii din cele mai "colorate", prin care românii își exprimă disprețul față de astfel de tineri, care cu greu pot fi numiți oameni. 

Bătrânul a fost bătut fără milă, cu pumnii și cu picioarele de acești doi tineri, într-un pasaj subteran şi se află acum în spital, având capul spart, mai multe vânătăi pe corp, dinţii rupţi şi fisură a coloanei vertebrale în zona cervicală. Se pare că bătrânul muncea pentru unul dintre cei doi tineri ca să strângă banii necesari pentru medicamentele de care are nevoie fiul său bolnav. Acesta a fost luat la bătaie pentru că îndrăznise să îşi ceară banii pentru munca prestată.

Cei doi tineri agresori au fost arestați preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.


 

MIRCEA MIHAI- 23 ani



ADRIAN -zis Ady- 18 ani