CNAIR face glume proaste pe bani publici! Centura Aradului cârpită din nou, în bătaie de joc!

Data publicare: Duminica, 01 Aprilie, 2018 Total: 3249 accesari

CNAIR face glume proaste pe bani publici! Centura Aradului cârpită din nou, în bătaie de joc!

Centura Aradului, aflată în administratea Ministerului Transporturilor, s-a transformat într-un teren minat după ultimul episod de vreme rea. Gropile din asfalt au devenit adevărate cratere care pun în pericol viaţa conducătorilor auto iar cei care tranzitează şoseaua, sunt nevoiţi să circule cu viteză mică şi atenşie sporită, pentru a nu-şi rupe roţile. Şoseaua a fost cârpită de către CNAIR de nenumărate ori însă craterele continuă să apară şi să devină din ce în ce mai adânci şi mai periculoase.

 

După ce o filmare în care muncitorii CNAIR bătuceau asfaltul cu un butuc de lemn, a devenit virală pe internet şi mai apoi preluată de toată mass media din ţară, jurnaliştii Ghidului Arădean au reuşit să surprindă noi imagini scandaloase care arată că totuşi, există loc de şi mai rău.

 

Noua filmare a fost realizată joi, 29 martie, pe strada Ştefan Teneţchi din cartierul Gai, în apropierea intersecţiei cu strada Poetului şi arată lucrările de mântuială executate de către o echipă CNAIR.

 

În craterele din asfalt a fost turnată o mixtură asfaltică rece, adusă la faţa locului în saci de nailon. Muncitorii au cărat cu roaba mixtura asfaltică pe care au aruncat-o pur şi simplu în gropile pline cu noroi. Şi, pentru că butucul de lemn cu care tasau asfaltul în urmă cu câteva săptămâni, le-a creeat o mulţime de probleme, reprezentanţii CNAIR au decis ca de această dată, tasarea să o facă vehiculele, la trecerea peste asfalt.

 

Rezultatul? Gropi pe jumătate asfaltate şi bani aruncaţi în vânt, pe lucrări de mântuială!

 

Reprezentanţii CNAIR  s-au închis în maşină la vederea aparatului de filmat şi nu au vrut să stea de vorbă cu reprezentantul Ghidului Arădean, pentru a da detalii legate de tehnica de lucru însă cu toate acestea, imaginile surprinse dovedesc bătaia de joc cu care a fost abordată lucrarea.

 

Întreaga cârpeală a durat câteva zeci de minute- timp destul pentru a irosi mixtura asfaltică rece a cărui preţ, depăşeşte, din informaţiile noastre, câteva sute de euro/ sac.