Ce „minuni” mai face Bianca Morariu şi de unde atâta culoare?! Peste 3000 de baloane, la Târgul de Paşte Baby&Kids Boutique!

Data publicare: Vineri, 30 Martie, 2018 Total: 4125 accesari

Ce „minuni” mai face Bianca Morariu şi de unde atâta culoare?! Peste 3000 de baloane, la Târgul de Paşte Baby&Kids Boutique!

Reţelele de socializare au fost bombardate această săptămână cu poze vesele în care Bianca Morariu- această "zvăpăiată" plină de viaţă a Aradului, prezenta fel de fel de figurine din baloane, de toate formele şi  culorile: flori, curcubee, soare, iepuraşi; sunt doar câteva dintre figurinele care ne-au colorat spaţiul virtual.

 

Să fi plouat afară şi tot ţi-ai fi înseninat ziua, la vederea exploziei de culoare pe care Bianca a prezentat-o, într-o serie de fotografii, desprinse parcă dintr-o primăvară care s-a lăsat prea mult aşteptată.


Pentru a nu rămâne  în urmă cu ultimele noutăţi, ne-am pus la curent cu informaţiile de prin urbe. Aşa am aflat că în acest weekend, la sala de evenimente Biavati, situată lângă reprezentanţa Ford Autotehnic Arad, Bianca Morariu a pregătit o minunăţie de Târg de Paşte,  în care centrul întregului univers vor fi copiii.

 

După succesul înregistrat de Târgul de nunţi, la începutul anului, înaintea sărbătorilor pascale, atenţia se îndreaptă în mod firesc, asupra celor mici! O sumedenie de oferte din cele mai diverse şi pentru toate buzunarele; cadouri, hăinuţe, trusouri, servicii foto-video, cabine foto, petreceri aniversare, petreceri de botez, toate vor fi într-un singur loc.

 

Târgul se adresează  atât copiilor de până în 13 ani, cât şi acelor familii care aşteaptă venirea berzei, astfel că organizatorii au pregătit un workshop în care viitoarele mămici vor avea ocazia să înveţe de la specialişti în neonatologie, cum să aibă grijă de puiul lor, încă din primele zile de viaţă.


Cireaşa de pe tort o reprezintă decorul pus la cale de către Attila şi Gabriella Tamaş! Datorită celor doi, vizitatorii târgului vor păşi într-un tărâm de poveste, împodobit cu peste 3000 de baloane şi figurine din baloane, astfel că Târgul de Paşte Baby&Kids Boutique trebuie vizitat fie şi pentru a vedea minunăţiile de figurine care au prins viaţă din baloane şi măiestria unor mâini dibace.



Totodată, vizitatorii târgului vor participa automat la o tombolă cu premii-surpriză!


Despre Târgul de Paşte Baby&Kids Boutique ne-a vorbit chiar Bianca Morariu, cea căreia am reuşit să îi "furăm" câteva fotografii  chiar înaintea deschiderii evenimentului.

"Am mari emoţii şi îmi doresc ca toată lumea care calcă pragul acestui târg să fie încântată de ceea ce am pus la cale împreună cu expozanţii. Am convingerea că atât viitoarele mămici cât şi familiile care au deja copii , vor găsi aici tot ce îşi doresc, de la produse şi servicii de calitate până la voie bună şi distracţie.


Doresc să mulţumesc Gabrielei şi lui Attila Tamaş, doi oameni minunaţi care prin talentul lor, au transformat peste 3000 de baloane într-un decor minunat şi au făcut ca acest târg să fie unul unic, cum nu cred că s-a mai văzut până în prezent, în Arad
" a declarat pentru Ghidul Arădean, Bianca Morariu, organizatoarea evenimentului.


În cea de-a doua zi a târgului, organizatoarea evenimentului va scoate la licitaţie unul dintre minunatele aranjamente confecţionate din baloane iar întreaga sumă adunată va fi donată tânărului arădean Andrei Pusok, cel care luptă pentru viaţa sa şi care pentru a beneficia de tratament medical la o clinică de specialitate din Germania, are nevoie de 71.500 euro.


Târgul de Paşte Baby&Kids Boutique;

Locaţia: Sala de evenimente Biavati

Program:
Sâmbătă 31 martie, între orele 10.00- 20.00
Duminică 01 aprilie, între orele 10.00-19.00

Biletul de intrare: 5 lei