Două accidente joi noaptea spre vineri în centrul Aradului în aceeaşi intersecţie!

Data publicare: Vineri, 30 Martie, 2018 Total: 3379 accesari

Două accidente joi noaptea spre vineri în centrul Aradului în aceeaşi intersecţie!

Joi noaptea au avut două accidente în centrul Aradului, ambele pe Bulevardul Revoluţiei, în jurul miezului nopţii, cauza ambelor fiind neatenţia soldată cu neacordare de prioritate.

 

Ironia sorţii este că ambele accidente s-au petrecut în aceeaşi interseţie, mai exact Bulevardul Revoluţiei cu strada Crisan, în decurs de 1 oră.

Primul dintre accidente s-a produs între două autoturisme marca Audi, unul de culoare roşie, condus de o şoferiţă, care traversa Bulevardul Revoluţiei de pe strada Grigorescu spre strada Crişan, însă când a ajuns la intersecţia Bulevardului Revoluţiei (sensul de mers spre Teatru) a acroşat un autoturism Audi de culoare gri care se deplasa regulamentar.



În urma coliziunii, autoturismul Audi de culoare gri a fost proiectat pe trotuar.

Accidentul s-a soldat cu serioase pagube materiale.


 

 

După nici una oră de la producera primului accident, în acceeaşi intersecţie s-au “întâlnit” alţi doi “ghinionişti”.  Cauzele accidentul au fost aceeaşi neacordare de prioritate. De această dată au fost implicate o Skoda şi un BMW, însă din fericire, acest al doilea accident s-a soldat cu pagube materiale mult mai mici decât cel dintre cele două AUDI.






Foto: Radar Arad